Over Flynck

Wij laten Nederland zien hoe een échte salesafdeling functioneert.

Flynck = Sales op topniveau. Het FC Barcelona van de verkoopafdelingen. Hier werken enkel mensen die maar 1 doel hebben: samen een fantastisch bedrijf neerzetten. Hoe we dat doen? Door de moeilijkste taak van andere bedrijven over te nemen: klanten binnenhalen en die tevreden houden.

Start-up

Flynck is een spin-off van BinckBank en Brand New Day. Flynck is in 2014 opgericht door 2 heren; Arno en Nick. Jarenlang verbaasden zij zich over het gebrek aan passie, kennis en beleving waarmee bedrijven hun potentiële klanten benaderen.

Er werd een ruimte boven een garage gehuurd, wat bureaus aangeschaft en het bellen kon beginnen. Vijf jaar later heeft Flynck tientallen opdrachtgevers en zijn er 60 mensen betrokken bij Flynck. Binnen 5 jaar is Flynck de grootste inside sales specialist van Nederland, en daar kan jij deel van uit maken.

Topservice

Het voelt geweldig; topservice leveren in een markt die zijn goede imago al lang geleden verloren heeft. De verraste reacties van onze opdrachtgevers, de kwaliteit van de sales campagnes, de professionaliteit en het bruisende DNA van Flynck, en de energie van de gesprekken en de gedreven medewerkers die er voor gaan, maken van elke dag een feest.

Nadat BinckBank de effectenmarkt openbrak, Brand New Day de pensioenmarkt, is het nu de beurt aan Flynck om de inside sales markt open te breken. Bel of e-mail direct om mee te bouwen aan het succes van Flynck en onze opdrachtgevers.

Solliciteer direct

Geslacht (verplicht):

E-mailadres (verplicht):
CV upload (verplicht)

Motivatie (verplicht):